2020…..een jaar van bewustwording….

1024 768 Hej Living

2020 – een jaar van bewustwording……iets om mee te nemen naar 2021.

Bewustwording over zaken die altijd zo vanzelfsprekend leken , en dat ineens niet meer waren…

Bewustwording over wat nou eigenlijk belangrijk is wanneer je terug moet naar de basis…..

Ik denk dat ik wel kan stellen dat 2020 voor iedereen een jaar is geweest dat werd bepaald door corona. We hebben er allemaal mee te maken gehad….al is het alleen al door 2x een lockdown te ondergaan. Opeens waren we weer meer op elkaar en thuis aangewezen…..voor mijn gezin betekende dat nog meer bewustwording…en het doorhakken van knopen…..bepalend voor de toekomst!

Eén van de ‘doorgehakte knopen’ betekent voor mij dat ik vanaf volgend jaar meer tijd kan gaan besteden aan
Hej Living….nog bewuster er mee bezig kan zijn…..nog verder mijn visie kan uitwerken…..al was er eerst wel twijfel……want meer tijd voor Hej Living is het gevolg van dat ik Hej Living er niet meer ‘bij doe’ maar dat het mijn hoofdactiviteit gaat worden. Zou ik het redden met de producten die ik verkoop…heel even twijfel…moeten er toch niet een aantal ‘hardlopers’ bij…..maar dit was maar heel even…..want het antwoord was NEE, zeker niet.
Juist door meer tijd te hebben voor Hej Living kan ik nog meer inspireren…..inspireren in het belang van een fijne basis…belangrijk op elk vlak, maar óók voor in huis….Een basis van mooie dagelijkse gebruiksitems van een goede kwaliteit zodat ze lang meegaan én van een tijdloos ontwerp om niet meer mee te hoeven meegaan in de laatste trends….. dit alles voor een duurzaam effect! Van labels die ik persoonlijk selecteer op kwaliteit, duurzaamheid en het unieke karakter. Niet gevonden via inkoopbeurzen of inkoopcentra, maar die al dan niet bewust op mijn pad kwamen……Het zijn kleine bedrijven/eenmanszaken omdat juist die het verschil maken in een wereld die snel verandert en waarin lijkt dat alles maar maakbaar moet zijn…..Ik wil graag de verbinding zijn tussen deze kleine bedrijven en jou…..een kleine schakel….maar ook kleine schakels kunnen het verschil maken!

Zo merk ik dat ik in mijn visie voor Hej Living na al die jaren nog steeds groei…….het is een doorlopend proces……steeds meer ontdekken over wat ik met Hej Living wil uitdragen en daar ook steeds beter vorm aangeven. Om 2021 goed van start te gaan heb ik de website gerestyled…meer rust gecreëerd……om nog duidelijker mijn visie over te brengen…..wellicht dat deze op enkele punten nog ‘gefinetuned’ moet worden….loop je ergens tegenaan? Laat het me gerust weten! Voor twee weken terug lag mijn website er helemaal uit….toen deze weer online kwam bleek ie 3 maanden teruggezet in tijd…..dus met wat ik nu heb bereikt ben ik al weer heel blij…..ook al is deze misschien nog niet perfect!

Verder ga ik in 2021 aan de slag met nog een ‘doorgehakte knoop’…..het vormgeven aan een droom…….een droom waarin ik jullie mee ga nemen…….een droom die al langer bestaat……maar waarvan de uitvoering volgend jaar de beginfase ingaat..……ga ik ‘m uiteindelijk waarmaken? Geen idee…..niks is zeker……maar er naartoe werken ga ik zeker doen……..blijf je erbij?

Voor 2021 wens ik je bovenal gezondheid……maar ik wens je ook een jaar waarin we met z’n allen weer langzaam terug kunnen naar ‘normaal’.
Laten we echter niet vergeten dat 2020 ons ook wat bracht…..bewustwording…..neem dat mee……

♥ Mirjam

Hej Living is gestopt per 31 oktober 2023!

Ik wil iedereen bedanken voor de mooie bestellingen, de bezoeken aan mijn stenen winkel en de positieve reacties!

Voor mij is het nu tijd om verder te werken aan mijn volgende droom www.lugnaway.nl!

Veel liefs, Mirjam

Let op:  Via Instragram stories zal ik de komende tijd nog wat mooie items uit mijn restantenvoorraad aanbieden. Houd dus Insta goed in de gaten!