• Foreign customers please contact us by e-mail for the right method of payment and shippingcosts

  • Gratis verzending vanaf € 50,00 (geldig op standaard pakketpost)

Lugnaway

Lugn = Zweeds voor kalm + hideaway maakt LUGNAWAY.

Ons Zweedse huis Sveaborg, gelegen op het platteland in Småland, temidden van de bossen en meren is nu ook beschikbaar voor jou!

Wil je de rust en kalmte ervaren van de natuur, ver weg van alle prikkels, waar je gewild of ongewild dagelijks mee wordt geconfronteerd, trek je dan terug in Sveaborg. Het interieur is afgestemd op de omgeving en ook geïnspireerd op eenvoud zonder poespas.

Kortom: een plek om tot rust te komen!

Onderstaand de huurprijzen voor 2021/2022

gebaseerd op 2 personen:   € 595,00 per week
Extra perso(o)n(en):  € 75,00 per persoon per week
Hond:  € 30,00 per verblijf
Schoonmaakkosten:  € 75,00 per verblijf
Electra:  naar verbruik
Borg:   € 150,00 per boeking
Toeslag hout/verwarming tussen 01.09.2021 – 30.04.2022: € 25,00 per week
Bed- en huishoudlinnen: zelf meenemen

De huurprijs is een vaste prijs, geldig tijdens alle seizoenen.     

Kom Zweden ontdekken en voel de rust!

Enrico en Mirjam

Ligging: Sveaborg ligt in Husnäs in het noordelijk deel van Småland. Husnäs bestaat uit één straat met 10 huizen en is gelegen tussen Mariannelund en Vetlanda. Sveaborg is omgeven door bossen (het maakt niet uit uit welk raam je kijkt, je kijkt altijd in het ‘groen’) en er zijn diverse meren vlakbij.
Je zult merken dat je je midden in het land van Pippi Langkous bevindt…..er zijn diverse bezienswaardigheden in de omgeving die zijn gelinkt aan Astrid Lindgren en aan de beroemde personages uit haar boeken, waaronder Pippi Langkous.
De dichtsbijzijnde supermarkt bevindt zich in Mariannelund (20 km) of Vetlanda (30km)

Huis: Sveaborg heeft een oppervlakte van 80m2.
Op de benedenverdieping bevindt zich een kleine keuken, uitgerust met een prachtige originele schouw met vedspis (vroegere houtstoof/fornuis), een koelkast en een 4-pits electrisch fornuis met oven.
Een woonkamer met een fijne zithoek en een eettafel en natuurlijk ook een prachtige (originele) schouw met houtkachel.
Een douche/toiletruimte met wasmachine.
Een slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden welke, indien gewenst, tegen elkaar geschoven kunnen worden als tweepersoonsbed.
Een hal met opbergmogelijkheden voor jassen, schoenen e.d.

Op de bovenverdieping bevindt zich gelijk bovenaan de trap een kinderkamer met 2 éénpersoonsbedden én schommel. Aangrenzend aan de kinderkamer bevindt zich een chillkamer voor de kinderen, met een bank en een kast gevuld met spellen, tijdschriften en stoere speelgoedauto’s.
De ‘masterbedroom’ is 25 m2 en onlangs nog geheel gerenoveerd!

Neem je je hond mee? Dan vind je een hondenmand in de hal, maar zet ‘m gezellig in de keuken of de woonkamer. Let op: de tuin is niet volledig omheind!

Tuin: Sveaborg ligt op een perceel van 1.600 m2. In de tuin bevindt zich een vuurplaats waar het heerlijk is om in de avond te zitten en te genieten van het vuur of nog wat lekkers om te grillen erbij! Het is heerlijk opstarten in de ochtend op de veranda die zich aan de achterzijde van het huis bevindt, maar in de hele tuin zijn zitjes te vinden. Je kunt parkeren op eigen terrein.

Bij interesse of voor meer info mail naar: info@lugnaway.nl

Voor reservmailto:info@lugnaway.nleren stuur een e-mail naar bovenstaand e-mailadres of geef de door jou gewenste we(e)k(en) door via de onderstaande beschikbaarheidskalender.

Let op: Onderstaande beschikbaarheidskalender geeft een indicatie van welke weken er nog gereserveerd kunnen worden. Een vrije datum biedt dus geen garantie dat deze ook werkelijk vrij is. De bevestigingsmail vanuit de boekingskalender is NIET de definitieve bevestiging! Je ontvangt van ons binnen 24 uur een persoonlijke mail met daarin meer informatie over de mogelijkheid tot het definitief reserveren van de door jou gewenste we(e)k(en). 

Reserveren alleen per hele week. Wisseldag zaterdag. Een andere wisseldag is bespreekbaar, maar afhankelijk van de overige bestaande of te verwachte reserveringen.

Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld!