Over HEJ

Hej Living is de uiting van mijn inspiratie en is gebaseerd op rust en ruimte.

Rust en ruimte ook in huis……..

Voor mij betekent rust in huis, je omringen met mooie basics, die je huis karakter geven en tijdloos zijn…….meer is er niet nodig. En of dit nu nieuwe basics zijn of oude maakt niet uit…..als je er de schoonheid maar in ziet, is het goed. Het mooiste vind ik een combinatie van oud en nieuw, want die bepalen jouw persoonlijke stijl in huis!

Bij Hej Living vind je geen constant wisselende collecties om mee te gaan in de laatste trends en ook geen massaproductie items. Alle items, groot en klein, zijn door mij geselecteerd op duurzaamheid, kwaliteit en tijdloosheid. Je zult merken dat wanneer je je omringt met tijdloze basics, je geen trends meer hoeft te volgen en dat creëert ook al een soort van rust!

Een groot deel van de basics bij Hej Living bestaat uit Zweeds antiek en loppis (Zweeds voor brocante). Diverse keren per jaar ben ik met mijn gezin te vinden in ons huis in Zweden en dan gaan we in Småland op zoek naar al deze mooie items omdat ik er in geloof dat deze prachtige spullen een tweede leven verdienen! Wat is er mooier dan een basic item in de vorm van een meubelstuk of ander soort item, wat al een heel leven achter de rug heeft. De schoonheid van het handwerk waarmee vroeger alles nog werd gemaakt, de verhalen die achter zo’n item schuilgaan.

Ik inspireer je graag daarin, en hoop daarmee een bewustwording te creëren, een bewustwording tot het teruggaan naar de basis……..want in de basis hebben we niet veel nodig!

Mirjam Klop

‘Hej’ is het zweedse woord voor ‘hoi’. ‘Hej’ of ‘Hej Hej’ hoor je eigenlijk overal de hele dag in Zweden……

 

Foto/branding: www.studio-niece.nl

Hej Living is gestopt per 31 oktober 2023!

Ik wil iedereen bedanken voor de mooie bestellingen, de bezoeken aan mijn stenen winkel en de positieve reacties!

Voor mij is het nu tijd om verder te werken aan mijn volgende droom www.lugnaway.nl!

Veel liefs, Mirjam

Let op:  Via Instragram stories zal ik de komende tijd nog wat mooie items uit mijn restantenvoorraad aanbieden. Houd dus Insta goed in de gaten!